SPESIALTILBUD:  Brystforstørrelse og brystløft  37,000kr   (3800€)

Brystforstørrelse


FØR / ETTER


Brystforstørrelse er en rutinemessig plastisk kirurgi for å øke bryststørrelsen, og er tiltenkt å forbedre det fysiske utseendet eller gjenoppbygge brystene etter skade eller ekstremt vekttap. Tre implantater er ofte brukt: silikon, saltvann eller kompositt.

Operasjonen starter med et snitt under brystet eller areola; i noen tilfeller under armen eller gjennom navlen. Kirurgen lager deretter en lomme som implantatene plasseres i. Når implantatene er på plass blir snittene lukket med sting. Restitusjonstiden er på omtrent 1-2 uker. Sårhet og hevelse vil avta etter 3-4 uker. les mer

Narkose   Narkose                Generell

Operasjonstid   Operasjonstid       1-2 timer

Restitusjon   Restitusjon ved sykehus   24 timer

Clipboard   Plan etter operasjon    Sting ut etter 7 dager

Restitusjon   Fullstendig Restitusjon          2-3 måneder

Pris   Pris                             fra 25,900 kr     (2820€)

Brystløft


FØR / ETTER


Brystløftkirurgi eller mastopeksi er en kirurgisk metode for å løfte og stramme brystene. Dette oppnås ved å fjerne overflødig hud og stramme det underliggende vevet som støtter og former brystets kontur. Denne behandlingen er nyttig for kvinner som har mistet elastisiteten i huden på grunn av alder, vekttap eller graviditet.

Under operasjonen blir et snitt laget rundt areolaene, noe som gir kirurgen muligheten til å fjerne overflødig hud, og deretter stramme og reposisjonere vevet. Snittene lukkes med sting, tape og lim. Restitusjonstiden er på 10-15 dager. Sårhet og hevelse varer i omtrent tre uker. les mer

Narkose   Narkose                Generell

Operasjonstid   Operasjonstid       1-2 timer

Restitusjon   Restitusjon ved sykehus   24 timer

etter operasjon   Plan etter operasjon      Sting ut 6 uker

Restitusjon   Fullstendig Restitusjon         2-3 måneder

Pris   Pris                            21,500 kr      (2000€)

Brystreduksjon


FØR / ETTER


Brystreduksjon, også kjent som brystreduksjonsplastikk, brukes for å redusere brystvolumet ved å fjerne overflødig vev. Denne brystoperasjonen inkluderer dessuten en reposisjonering av pasientens bryster slik at de fremstår i proporsjon med resten av kroppen.

Fremgangsmåten ligner på den man bruker ved en forstørrelse: et snitt lages rundt areolaen der overflødig fett fjernes. Den gjenværende vevstrukturen omreguleres og strammes slik at brystene får sin nye form og kontur. Restitusjonstiden er på rundt 2 uker.

Narkose   Narkose                Generell

Operasjontid   Operasjonstid       1-2 timer

Restitusjon   Restitusjon ved sykehus   24 timer

etter operasjon   Plan etter operasjon    Sting ut etter 10-12 dager

Restitusjon   Fullstendig Restitusjon          6 måneder

Pris   Pris                             27,700 kr     (2800€)

Mannlig brystreduksjon


FØR / ETTER


Mannlig brystreduksjon er en kirurgisk metode som brukes for å fjerne overflødig kjertelvev fra det mannlige bryst. Dette vevet kan medføre forlegenhet. Problemet kan ramme menn i alle aldre, men oppstår oftest hos middelaldrende menn.

Mannlig brystreduksjon er noe enklere enn kvinnelig brystreduksjon, ettersom det er mindre fett og vev å fjerne. Arrene er minimale og falmer raskt. Restitusjonstiden er på 3-7 dager, og kompresjonstøy skal brukes under hele perioden. Anstrengende aktiviteter skal unngås i 2-3 uker; hevelse og blåmerker kan vare i noen få måneder.

Narkose   Narkose                Generell

Operasjontid   Operasjonstid       1-2 timer

Restitusjon   Restitusjon ved sykehus   24 timer

Clipboard   Plan etter operasjon    Sting ut etter 6 uker

Restitusjon   Fullstendig Restitusjon          2-3 måneder

Pris   Pris                             19,300 kr     (2100€)

Vår politikk er alltid 100 % åpen og gjennomsiktig avtale om pasientbehandlinger, prosedyrer og kostnad. Inkludert i prisen er alle pre-operative konsultasjoner og diagnostikk, kirurgiske og anestetiske avgifter, operasjonsstueavgifter, 1-2 netter i klinikken (om nødvendig), alle medisiner inkludert generell eller lokal anestesi, postoperativ oppfølging, pluss all bakketransport (flyplass-hotell-klinikken).
Alle priser er i €, betales med kort, kontanter eller bankoverføring, og inkluderer MVA.

Ring eller e-post for en gratis online ekspertkonsultasjon om bryst plastisk kirurgi