Ansiktsløft


FØR / ETTER


Et ansiktsløft, også kjent som ritidektomi (kirurgisk fjerning av rynker), er en kosmetisk kirurgisk behandling som fjerner overflødig eller løs ansiktshud og gir ansiktet et yngre utseende. Under denne kirurgiske metoden blir løs ansiktshud fjernet med/uten stramming av vevet. Huden på pasientens hals og ansikt blir deretter omdrapert. Det er normalt eldre pasienter som trenger denne operasjonen, vanligvis dem i 50- og 60-årene.

Under et ansiktsløft lages et snitt i pasientens ansikt, fra foran øret til hårfestet. Deretter blir huden løsnet fra det dypere vevet med saks eller skalpell på halsen og i kinnene. Deretter blir ansiktshuden strammet med suturer. Mengden ekstra hud som må fjernes avhenger av kirurgens avgjørelse og dessuten hans/hennes ferdigheter og erfaring. Hudsnittet blir deretter lukket med stifter og sting. Restitusjonsperioden for denne operasjonen er normalt 2-3 uker.

Narkose Narkose Generell

Operasjontid Operasjonstid  2-3 timer

Restitusjon Restitusjon ved sykehus 24 timer

etter operasjon Plan etter operasjon Sting ut etter 9-10 dager

Restitusjon Fullstendig Restitusjon 2-4 måneder, maks effect 6 etter måneder

Pris  Pris fra 3800€

Neseplastikk   (Nesekirurgi)


FØR / ETTER


Neseplastikk, eller nesekirurgi, er en kirurgisk metode for å forbedre, korrigere eller rekonstruere nesens utseende. Pasientene kan være i en hvilken som helst aldersgruppe og denne operasjonen har mange formål. Folk velger ikke denne operasjonen kun for å forbedre utseendet, men også pasienter som lider av neseskader, pusteproblemer, medfødte defekter eller tidligere mislykket nesteplastikk velger denne behandlingen.

Det finnes to typer neseplastikk – åpen neseplastikk og lukket neseplastikk. Under denne kirurgiske metoden separerer kirurgen det myke vevet og nesehuden fra brusken i det nasale rammeverket og omformer deretter nesen etter behov. Deretter lukkes snittene med sting og intern/ekstern stent og tape påføres for å støtte og immobilisere nesen slik at helbredelsesprosessen forenkles. Av og til bruker kirurgen bentransplantasjon eller en autolog brusktransplantasjon for å styrke eller endre nesens kontur. Normalt er restitusjonsperioden etter neseplastikk 1-2 uker, men det kan ta lenger tid før de endelige resultatene er synlige.

Narkose Narkose Generell +   lokalbedøvelse

Operasjontid Operasjonstid  Fra 30 minutter til 2 timer

Restitusjon Restitusjon ved sykehus 12-24 timer

etter opeasjon Plan etter operasjon Bandasjer 3-5 dager

Utvinning Fullstendig Utvinning 2-4 måneder

Pris  Pris fra 3850€

Øyelokksplastikk


FØR / ETTER


Øyelokksplastikk (øyelokkskirurgi), bedre kjent som øyelokkskirurgi, er en kirurgisk metode som brukes til å modifisere øyelokket. Overflødig vev eller løs hud blir enten reposisjonert eller fjernet, og ofte blir de omliggende senene og musklene styrket. Denne operasjonen kan være både kosmetisk og funksjonell.
Normalt utføres operasjonen for å korrigere ptose (bedre kjent som nedhengende øyelokk), eller for å fjerne hengende hud og fettkuler fra øyelokkene. Dette problemet oppstår ofte hos pasienter i den eldre aldersgruppen, som gjerne velger denne operasjonen for å forbedre utseendet sitt. I tillegg til disse grunnene kan av og til denne operasjonen være nødvendig for å forbedre sidesynet.
Under øyelokkskirurgi blir eksterne snitt laget langs øyelokkets linjer, samt langs foldene i de øvre øyelokkene og nedenfor øyevippene på de nedre lokkene. Arret etter snittet nedenfor øyelokket er ikke synlig. Operasjonen tar omtrent 1-3 timer og restitusjonsperioden er normalt på 1-2 uker. Det endelige resultatet er ikke nødvendigvis stabilt før etter flere måneder. les mer

Narkose Narkose lokal eller intravenøs

Operasjontid Operasjonstid  1.5 – 2 timer

Restitusjon Restitusjon ved sykehus forlate sykehuset samme dag

etter operasjon Plan etter operasjon Ingen smerte – sting ut dag 4

Restitusjon Fullstendig Restitusjon 2 måneder

Pris  Pris fra 850€

Øyebrynsløft


FØR / ETTER


Øyebrynsløft/panneløft er en kirurgisk metode som brukes for å jevne ut folder eller rynker enten i pannen eller langs neseryggen, i tillegg til å løfte hengende øyebryn. Operasjonen utføres først og fremst for å oppnå et mer ungdommelig utseende, så pasienter som ber om denne typen operasjon er normalt mellom 40 og 60 år, eller eldre.
Under øyebrynsløft blir overflødig hud eller slappe muskler fjernet fra øyebrynsområdet. I et enkelt øyebrynsløft lages snittet i øyebrynet, mens det under et panneløft lages i rynkene i pannen for å skjule arrene. En annen teknikk er koronalt panneløft. Under denne operasjonen blir et snitt laget fra øre til øre for å heve hele brynet og pannen. Under et endoskopisk løft brukes et kirurgisk teleskop, og snittene lages bak hårlinjen. Snittene lukkes med sting, klips, tape og lim. Restitusjonsperioden for sårene er på omtrent 5-10 dager og de endelige resultatene er ikke nødvendigvis synlige før etter flere måneder.

Narkose Narkose Generell

Operasjontid Operasjonstid  2-3 timer

Restitusjon Restitusjon ved sykehus 24 timer

etter operasjon Plan etter operasjon Sting fjernet etter 9-10 dager

Restitusjon Fullstendig Restitusjon 2-4 måneder, maks effect etter 6 måneder

Pris  Pris 2700€

Vår politikk er alltid 100% åpen og gjennomsiktig avtale om pasientbehandlinger, prosedyrer og kostnad. Inkludert i prisen er alle pre-operative konsultasjoner og diagnostikk, kirurgiske og anestetiske avgifter, operasjonsstueavgifter, 1-2 netter i klinikken (om nødvendig), alle medisiner inkludert generell eller lokal anestesi, postoperativ oppfølging, pluss all bakketransport (flyplass-hotell-klinikken).
Alle priser er i €, betales med kort, kontanter eller bankoverføring, og inkluderer MVA.

Ring eller e-post for en gratis online ekspertkonsultasjon om ansiktsløft og mer